Dankzij onze laminaatverwarming is het altijd warm in huis

Bent u het zat dat u na het douchen direct weer koud bent omdat uw tegels ijskoud zijn? Dan springt u waarschijnlijk het liefste direct weer onder de douche. Een kleedje helpt maar voor een klein oppervlak en het betekent dat u snel uw sokken of slippers moet aantrekken na een ontspannen bad. Dat is geen manier om uw badkamerritueel te eindigen. Laat er daarom verwarming onder aanleggen. Hebt u dit probleem ook in andere kamers in huis? En hebt u daar laminaat liggen? Dan voorzien we u graag van vloer- en laminaatverwarming. Dankzij laminaatverwarming hebt u het de hele dag door aangenaam warm, ook al loopt u graag op blote voeten in uw huiskamer rond. Wij van electriccomfort.nl bouwen moeiteloos laminaatverwarming onder elk type laminaat. Ook tegelverwarming en infraroodverwarming in uw huis kunnen we aanleggen, het hangt er maar net vanaf wat voor vloer u er in hebt liggen. Kijkt u op onze website naar de mogelijkheden die u hebt en neem contact op als u een offerte wilt opvragen. Geef daarin aan om welk type verwarming en ondergrond het gaat en vergeet niet om het aantal oppervlaktemeters te vermelden. Ook eventuele wensen kunt u toevoegen en dan krijgt u meestal aan het einde van de middag een reactie met daarin uw offerte. Het is geheel aan u om met ons in zee te gaan want een dergelijke aanvraag ontvangt u geheel vrijblijvend.

Laminaatverwarming aanleggen laat u natuurlijk aan ons over

Om de kosten te drukken is het mogelijk om zelf uw laminaatverwarming te leggen. We kunnen eventueel een handleiding meesturen. Maar dit is vrij ongebruikelijk. Als u een mooie afwerking wenst waarbij al het werk onze verantwoordelijkheid wordt, dan is het verstandig om de aanleg van laminaatverwarming uit te besteden. U hebt vele jaren garantie op al onze producten. Bij Electric Comfort werken professionele vaklui die dagelijks laminaatverwarming aanleggen. We houden wel van een uitdaging. Hebt u een oud huis met vele bochten en hoeken? Reken er maar op dat we onze tanden hierin zetten. U begrijpt dat er bij de aanleg van laminaatverwarming heel wat techniek komt kijken. De verwarming bestaat uit diverse lagen materiaal en wordt aangesloten op uw elektriciteitsvoorziening. Er wordt een thermostaat aan de wand geplaatst, waar u dan ook wenst. Het is vrij gebruikelijk om de thermostaat naast de regelaar van uw centrale verwarming te hangen. Uw CV hoeft u in ieder geval niet langer in de kamers met laminaatverwarming te gebruiken. U kunt de radiatoren zelfs laten verwijderen. De thermostaat kunt u natuurlijk met de hand bedienen maar ook met een handige app die u kunt downloaden op uw smartphone of tablet. Vanuit bed of op de bank kunt u vervolgens de temperatuur in uw kamer verhogen of verlagen.

We kunnen uw oprit tevens van verwarming voorzien

Klinkt laminaatverwarming u als muziek in de oren? Neemt u dan even contact met ons op. We zijn telefonisch en via de e-mail te bereiken. Op onze sociale media vindt u diverse voorbeelden en daar houden we u op de hoogte van nieuwe diensten. Nadat we laminaatverwarming hebben aangelegd kunnen we u blijven helpen in de zin dat er een 24-uursservice voor u klaarstaat als u te maken krijgt met kortsluiting of een ander probleem. Naast vloerverwarming kunnen we u ook helpen bij:

  • De aanleg van verwarming in een carrosserie,
  • In schepen voor de binnenvaart,
  • De aanleg van opritverwarming voor opritten, entrees, stoepen en hellingen.

Dankzij vloerverwarming blijft uw kamer op elke plek even warm omdat de warmte opstijgt zodat het evenredig verdeeld wordt.