Verander je iPhone in een luxueus asseccoire met een iPhone 7 hoesje van Fierre Shann

Verander je iPhone in een luxueus asseccoire met een iPhone 7 hoesje van Fierre ShannJe kocht je iPhone 7 een paar jaar geleden en je blijft je eraan vasthouden. Je hebt dan ook samen al heel wat meegemaakt, inclusief het verwijderen van de koptelefoonaansluiting, de introductie van de AirPods en het gebruik van de Lightning-adapter. En zelfs al gaat je iPhone 7 al een tijdje mee, je moet je telefoon nog steeds blijven beschermen met een iPhone 7 hoesje. Apple zelf heeft gemeld dat de hoge glans van de gitzwarte versie mogelijk fijne schaafwonden kan vertonen bij gebruik van je telefoon. Als je je hier zorgen over maakt, raad ik je aan om een ​​van de vele beschikbare iPhone 7 hoesjes te gebruiken om je iPhone te beschermen. Bovendien past een iPhone 7 hoesje perfect op de iPhone 6 en iPhone 6s. Maar als je al geruime tijd hetzelfde hoesje gebruikt, is het misschien tijd om een ​​nieuw te kopen. Als je op zoek bent naar zeer duurzaam en stijlvolle iPhone 7 hoesje voor je iPhone, dan is de online webshop iPhonehoesjes.nl de beste plek waar je een ruim assortiment aan betaalbare hoesjes voorgeschoteld krijgt.

Welk type iPhone 7 hoesje kiezen?

Ik stijl mijn iPhone afhankelijk van mijn humeur en de situatie. Ik geef bijvoorbeeld de voorkeur aan een slank iPhone 7 hoesje voor mijn alledaagse gebruik en kies voor een luxueuze en elegante lederen backcase van Fierre Shann om mijn smartphone de zorg te bieden die nodig is als ik uitga. Deze backcase is heel comfortabel en biedt plaats voor mijn creditcard en betaalpas wanneer ik onderweg ben. En wanneer ik me in een heel opwindend avontuur wil wagen, wordt een heavy-duty case mijn kant-en-klare keuze. Gezien de verschillende behoeften en de wens om dienovereenkomstig een passende hoes te bieden met maximaal comfort en bescherming, heb ik een verscheidenheid aan hoesjes verzameld. Maar mijn favoriete iPhone 7 hoesje is de lederen backcase van Fierre Shann.

Fierre Shann lederen backcase

Ik had de keuze uit deze backcase en een soortgelijke met veel hogere recensies, maar koos uiteindelijk voor het iPhone 7 hoesje van Fierre Shann. Voornamelijk omwille van de kwaliteit in vakmanschap die ik zag op foto’s. En ik werd was niet teleurgesteld! Voorheen heb ik een dozijn telefoonhoesjes gehad en telkens eindigde ik met een onhandige telefoon. Maar sinds ik de lederen hoes van Fierre Shann kocht, zorgt de functionele backcase ervoor dat mijn telefoon er stijlvol uitziet. Mijn telefoon ziet er dus niet langer uit alsof het rechtstreeks uit een ijzerhandel komt. Ik ben een manager en het hoort ook niet dat ik mijn telefoon in een massieve, rubberachtige plastic baksteen op tafel leg tijdens een vergadering. Ik wou een iPhone 7 hoesje dat niet overdreven aanvoelt en mijn telefoon er ook nog eens goed laat uitzien. De redenen waarom ik als een blok viel voor de Fierre Shann lederen hoes:

  • De hoes is van uitzonderlijke kwaliteit met een klep voor mijn creditcard of betaalpas. Het is duidelijk dat Fierre Shann om de eindgebruiker geeft, want over het vakmanschap inzake de afwerking van de hoes is niks gelogen.
  • Het beschermt niet alleen mijn telefoon, het dient ook als een stijlvolle verfraaiing.
  • Het is een zeer stijlvol en indrukwekkend accessoire (vervaardigd uit echt leder!). De hoes gaf me meteen het gevoel dat ik een zeer high-end product had gekocht en veranderde meteen ook het uitzicht van mijn telefoon. Zou ik dit product aanbevelen? Absoluut! Je kunt deze hoes kopen via iphonehoesjes. En ik hoop dat deze fabrikant een soortgelijk hoesje voor de volgende iPhone maakt, zodat ik deze kan blijven gebruiken.