We kunnen de brandveiligheid bij bedrijven aanscherpen

De brandveiligheid bij bedrijven wordt steeds belangrijker. In Nederland zijn er voor bedrijven al erg scherpe veiligheidsregels. Zowel qua brandveiligheid bij bedrijven maar ook qua ergonomie, arbeidshygiëne en andere risicofactoren zal er toch in de toekomst het een en ander worden aangescherpt. U wilt uw bedrijf vanzelfsprekend up to date houden aan de eisen van de moderne tijd. U hebt het beste met uw personeel voor en wilt hen op geen enkele manier blootstellen aan gevaar. Dat geldt uiteraard ook voor uw klanten. Of het nu gaat om een fabriek, een winkel, een instelling, horecagelegenheid of wat voor bedrijf u dan ook runt, het kan geen kwaad om de brandveiligheid bij bedrijven door een gerenommeerd bedrijf te laten controleren. Kijkt u eens op pro-t-action.nl als u iets meer wilt weten over de brandveiligheid bij bedrijven. Er zijn diverse voor de hand liggende maatregels die u kunt treffen. Zo moet er altijd een werkgever aanwezig zijn tijdens de openingstijden met een BHV-diploma. Tijdens een dergelijke cursus leert iemand namelijk niet alleen EHBO maar ook hoe branden moeten worden geblust en welke blusser geschikt is voor de vele verschillende type branden die kunnen ontstaan. En daarbij komen we op het tweede voorbeeld: hebt u alle brandblussers en haspels op duidelijke plekken in uw magazijn, werkplaats of kantoorcomplex geplaatst en aangegeven? Als dat het geval is dan bent u nog niet klaar. Want minstens eens per jaar moet u controleren of er nog voldoende druk in deze flessen aanwezig is.

De brandveiligheid bij bedrijven mag u niet onderschatten

Bij de brandveiligheid van bedrijven komt nog heel wat kijken. Het is een proces dat nooit stopt want u moet aldus brandblussers en brandmelders blijven controleren. Daar kunt u uiteraard ook een extern bedrijf voor inhuren. Wij kunnen u in ieder geval helpen om de brandveiligheid bij bedrijven te controleren. We bieden u op de website erg veel informatie aan waaronder een handige checklist. Maar we kunnen ook bij u langsgaan als u nog vragen hebt of als u wilt dat we het voor u gaan controleren. Tot dusver hebben we het gehad over brandbeveiligingsinstallaties en de interne hulpverlening. Een ander aspect is de brandcompartimentering. Dit kan een enkele ruimte zijn maar het kunnen er tevens meerdere zijn die verbonden worden met een vluchtweg. Een vluchtplan hoort dan ook in elke ruimte te hangen, het liefste in de buurt van de nooduitgang en de brandblussers. Om de brandveiligheid bij bedrijven preventief te controleren kunt u regelmatig brandoefeningen uitvoeren. Daarmee controleert u of de BHV’ers hun werk goed uitvoeren, of de mensen snel het pand kunnen laten en of het alarm en de nooduitgangen naar behoren werken. Voorkomen is immers ook in het geval van de brandveiligheid bij bedrijven beter dan genezen.

Vraag vandaag nog wat we precies voor u kunnen betekenen

Helaas gaat het nog regelmatig fout. Branden kunnen ontstaan door een verroeste gasleiding waar een vonkje bijkomt. Zelfs grote gebouwen kunnen daardoor snel in rook opgaan. Kijkt u maar eens naar het casino dat in augustus in Groningen in lichterlaaie stond. Toch vielen er geen slachtoffers. Dat komt niet alleen omdat het in de ochtend ontstond maar ook door een goede preventieve brandveiligheid. Bedrijven opgelet! Want vanaf nu kunt u kunt u snel en voordelig onze hulp inschakelen.

  • Dus klim in de pen en schrijf ons een e-mail,
  • Bel even met de klantenservice,
  • En doe alvast een check zodat u zeker weet dat u geen direct gevaar kunt oplopen.
  • We komen vervolgens graag bij u langs om u te adviseren over alle brandveiligheidsmogelijkheden.