Speel Serious Games in Utrecht

Veranderingen doorvoeren binnen een (groot) bedrijf stuit vaak op de nodige tegenzin. Medewerkers vinden het vaak maar niets dat er bepaalde dingen moet veranderen en zeker als het grote veranderingen zijn dan zullen mensen hier nukkig op kunnen reageren. Dat is natuurlijk vervelend als werkgever, maar aan de andere kant is het ook wel te begrijpen. Veel mensen vinden het lastig als dingen veranderen. Daarnaast zullen sommige ook bang zijn dat deze veranderingen zullen leiden tot bijvoorbeeld ontslagen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Daarom is het zo belangrijk om dit soort dingen op de juiste wijze aan te pakken. En dat doe je samen met de Serious Games in Utrecht. Het bedrijf Salsaparilla die deze Serious Games in Utrecht ontwerpt en uitvoert zullen ervoor zorgen dat de grondige veranderingen die jij op het oog hebt snel gerealiseerd zullen worden.

  • Management games
  • Game based verandertrajecten

Er zijn een heleboel verschillende soorten Serious Games in Utrecht waar je uit kunt kiezen, maar ze zijn allemaal onder te verdelen in de twee bovenstaande categorieën. Inmiddels heeft het bedrijf dit soort games en trajecten voor uiteenlopende soorten bedrijven opgezet en uitgevoerd en dat met succes natuurlijk. Ze doen dit voor uiteenlopende vakgebieden. Van de zorg tot marketingbedrijven, voor de medewerkers van Salsaparilla maakt het allemaal niet uit. Het enige wat jij hoeft te doen is door te geven wat de verandering is die jij wilt doorvoeren en zij gaan voor je aan de slag.

Serieus resultaat met Serious Games in Utrecht

Wanneer je het woord “games” hoort dan denk je al snel aan iets wat voor een leuk tijdvermaak zal zorgen. Niet iets wat goed is voor je bedrijf dus. Maar dat werkt juist heel erg goed! Tijdens een spel mag je namelijk fouten maken. Hier lach je om en je gaat gewoon weer verder. Ze hebben bij Salsaparilla inmiddels in de praktijk bewezen dat dit heel erg veel succes heeft. Wanneer je een verandering op de werkvloer doorvoert zonder de Serious Games in Utrecht hierbij te betrekken dan is de kans groot dat je medewerkers hier misschien gestrest van raken en soms zelfs ontmoedigd wanneer bepaalde dingen niet in een keer lukken. Omdat het met de Serious Games in Utrecht spelenderwijs wordt aangepakt voelen mensen zich veel vrijer en minder bedrukt wanneer ze per ongeluk een fout maken. Op die manier pakken ze de verandering dus veel positiever op en dat merk je uiteindelijk direct op de werkvloer. Je zult ook zien dat je medewerkers het dan ineens een stuk leuker vinden om met de nieuwe veranderingen aan de slag te gaan. En dat is uiteindelijk natuurlijk wat je wilt.

Meer winst, minder ziekte, stel je doel

Het ene bedrijf wil graag veranderingen doorvoeren zodat ze (nog) meer winst kunnen maken. Bij een ander bedrijf willen ze juist het hoge ziekteverzuim aanpakken. Bij https://www.salsaparilla.nl/ hebben ze het inmiddels allemaal voorbij zien komen en aangepakt. Op de website van het bedrijf kun je hier verschillende voorbeelden van inzien en aan de hand hiervan kan ook jij bepalen wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen. Voor een heleboel werkgevers is het natuurlijk ook spannend om met de Serious Games in Utrecht aan de slag te gaan en dan is het uiteraard wel zo prettig om te weten dat ook andere bedrijven dit als een zeer positieve ervaring hebben gezien. We kunnen je dan ook zeker aanraden om vandaag nog een kijkje te nemen op de website van het bedrijf Salsaparilla en contact met ze op te nemen! Zo krijg je een goed beeld.