Wie wil een apk voor de woning laten uitvoeren?

Sinds kort werkte ik voor een bedrijf die zich bezig hield met de verhuur van woningen. Het was voor mij een hele carriere switch, maar tot nu toe beviel het mij prima. Een van mijn taken was de administratie die kwam kijken bij de verhuur van de woningen. Echter, riep mijn baas mij recent bij hem met de vraag of ik mij ook bezig wilde gaan houden met de apk van een woning voordat deze verhuurd kon worden. Ik was helemaal niet op de hoogte van het feit dat een keurmerk en dus apk voor een woning bestonden, maar ik wilde mij hier graag in verdiepen. Ik heb hem dus beloofd dat ik dit wel kon doen en hij was erg blij dat hij deze taak kon uitbesteden aan mij. Het punt was dus dat een keurmerk op een woning door middel van het doen van een apk op de woning, kon zorgen voor een betere en snellere verhuur van deze woning. Ik moest dus snel aan de slag om te onderzoeken of er bedrijven waren die deze apk van een woning voor ons konden gaan doen. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwamen we op de website nta8025.nl waar direct bij het openen van de website duidelijk werd dat een apk van een woning hier mogelijk was. Via de menu balk kwam ik op de pagina van verschillende keurmerken. Hier werd per keurmerk heel duidelijk uitgelegd waar het keurmerk voor diende en waarom het handig was om te kijken of een woning voor dit keurmerk in aanmerking kwam. Door een apk van een woning te laten doen werd gecheckt of het huis voor dit keurmerk in aanmerking kon komen. Zo werden onder andere de verschillende installaties die in het huis geplaatst waren gecheckt voor er een keurmerk voor een woning kon worden afgegeven. Dit was precies wat ik zocht en wat ik voor mijn baas nodig had. Het was dus nu zaak om uit te vinden hoe ik zo een apk van een woning kon bestellen of kon regelen. Via de menubalk kwam ik bij de pagina met de contact informatie van dit bedrijf. Hier stond een telefoon nummer wat ik besloot om te bellen, omdat ik toch nog enkele vragen had over de apk van een woning.

De apk van een woning was binnen enkele minuten geregeld

De man die ik aan de telefoon kreeg was erg vriendelijk en gaf mij nog meer informatie dan al stond weergegeven op de website. Hij stond mij vriendelijk te woord en ik kon al mijn vragen bij hem kwijt. Hij gaf een duidelijk antwoord op al mijn vragen, waardoor het mij erg duidelijk werd hoe ik in aanmerking kon komen voor een apk van een woning. Ik besloot om direct via de telefoon bij hem een afspraak in te boeken voor de apk van een woning. Hij gaf aan dat ik dit ook op de website via het formulier kon doen, maar nu ik hem toch al aan de telefoon had was dat wellicht makkelijker.

Snelle service van een kwalitatief goed bedrijf

De apk van een woning was door deze website erg snel geregeld. Mijn baas en ik waren dan ook zeer tevreden over dit bedrijf en wel om de volgende redenen:

  • De website gaf goede en duidelijke informatie die ons hielpen bij het regelen van de apk van een woning
  • De medewerkers die ik aan de telefoon kreeg waren zeer vriendelijk
  • De apk van een woning kon erg snel geregeld worden

Wij waren dus erg blij met de gang van zaken en zouden dit bedrijf zeker aanraden wanneer u opzoek bent naar een apk van een woning.

Lees meer…