Wilt u graag luxe kamperen bij de boer?

Wilt u graag eens kleinschalig maar toch ook luxe kamperen bij de boer? Kom dan luxe kamperen bij de boer in een landelijke en bosrijke omgeving. Twente is dan een goede keuze, zeker als u nabij Buurse naar Landrijk de Reesprong komt. Dit gebied ligt nabij 3 interessante natuurgebieden dus u kunt letterlijk alle kanten op als u hier luxe kamperen gaat bij de boer. En u hoeft u tent niet eens mee te nemen want we bieden erg chique kampeertenten aan. Ware safaritenten zoals u die in Afrika tegen kunt komen, maar dan volledig ingericht om aan de eisen van de moderne tijd te voldoen. Zo bevinden zich er 3 slaapkamers, een riante keuken, een woonkamer met kachel en een nette badkamer. U kunt op de veranda nagenieten van uw wandeling of fietstocht en eventueel lekker gaan barbecueën. Klinkt u dat als muziek in de oren en ziet u het luxe kamperen bij de boer wel zitten? Kijk in dat geval eens op onze website: landrijkdereesprong.nl. U vindt er vele afbeeldingen van het terrein, de tenten en de natuurgebieden. We helpen u graag verder want het is bijvoorbeeld direct mogelijk om de reservering vast te leggen op de website. Omdat we een kleinschalige camping hebben, begrijpt u natuurlijk wel dat u maar beter zo snel mogelijk kunt boeken!

Heerlijk luxe kamperen bij de boer, dat hebt u toch zeker verdiend!

U bevindt zich tijdens het luxe kamperen bij de boer op een erf waar dieren rondlopen. Er loopt namelijk melkvee en jongvee rond en het is tevens mogelijk dat u in de vroege ochtend een eekhoorn, konijn of misschien zelfs wel een ree ziet rondlopen. U wilt aldus luxe kamperen bij de boer. Wij bieden u twee safaritenten aan met plek voor 6 personen per tent. Op onze website kunt u live volgen of u ze nog kunt afhuren op de door u gewenste data. U hoeft natuurlijk niet met 6 personen te komen, als uw gezin bijvoorbeeld bestaat uit 2 ouders en 2 kinderen dan is het luxe kamperen bij de boer ook zeker een goede optie. Afijn, of u nu beide tenten wilt huren of slechts een, u krijgt van ons de vrijheid om te doen en laten wat u wilt. Voor uw kinderen is er genoeg te doen want ze zijn van harte welkom om mee te helpen op de boerderij! Mocht u bijvoorbeeld willen genieten van het zonnetje op ons terrein dan kunnen uw kinderen onder andere:

  • De eitjes uit het kippenhok halen,
  • Helpen met het koeien melken,
  • De boerderijpoes zoeken,
  • En ze kunnen zich uitleven in de zandbak, lekker gaan voetballen of een aardappelrace houden.
  • Uw kind kan zelfs een echt boerenknecht diploma bemachtigen!

Mocht u graag het boerenleven willen ontdekken dan mag u ons tevens helpen op het land. Afhankelijk van de periode waarin u gaat luxe kamperen bij de boer kunt u onder andere helpen met de maïsoogst, aardappelen rapen of hooiballen binnenhalen.

Boek tijdig zodat u op de gewenste data bij ons terecht kunt

Als u helemaal geen zin hebt om te helpen op het land dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Niets moet, alles mag zeggen we altijd. U gaat wellicht luxe kamperen bij de boer voor uw rust, omdat u de natuur in wilt. Maak dan heerlijke wandelingen of interessante fietstochten en geniet in de avond van onze heerlijke en eerlijke gerechten. Een groot deel daarvan komt nota bene van ons eigen land! Vergeet niet om ons te liken op Facebook, dan mist u geen enkele update meer. Lees ook : Luxe kamperen – Als u luxe wilt kamperen dan kunt u terecht bij Landrijk De Reesprong