Met een deskbike trapt u zich gezond

Hebt u weleens gebruik gemaakt van een deskbike? Misschien klinkt dit woord u nog zeer onbekend in de oren. Dat kan, maar toch is dit product razend populair. Het is een prachtig product met bijzondere eigenschappen. Het draagt bijvoorbeeld bij aan het bevorderen van uw gezondheid. Het blijkt dat ook ziekte-uitval tot het minimum beperkt kan worden. Bij Kantoormeubelen.pro kunt u kiezen uit diverse aansprekende kleuren, zoals zwart, wit, geel, oranje of groen. Uiteraard zijn alle bikes van de beste kwaliteit, zodat u er langdurig plezier aan kunt beleven. Via de site kunt u, indien u dit wenst, gelijk dit product bestellen. Wat de voordelen zijn van het bestellen via deze site:

  • Gratis montage
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending boven de 150 euro

Het is ook een optie om eerst een offerte aan te vragen. Dat kan gewoon online. Contact opnemen bij vragen? Doet u dit gerust. De firma helpt u graag verder.

De voordelen van de deskbike

We zijn alweer een eindje onderweg in het nieuwe jaar. Veel mensen hebben hun goede voornemens al deels in duigen zien vallen. Ze waren bijvoorbeeld van plan om meer te gaan bewegen, een voornemen dat met stip op nummer 1. Het is zeker geen verkeerd idee om meer te bewegen, al gaat dat vaak nog niet zo gemakkelijk. Waar moet u bijvoorbeeld de tijd vandaan halen? Overdag werkt u de hele dag. U zit grotendeels op een stoel achter uw bureau. De enige beweging die u krijgt is wanneer u het toilet bezoekt of een kop koffie haalt. Wanneer u weer thuis bent na een lange dag werken, hebt u echt geen energie meer om alleen al te denken aan sporten. U ploft dan het liefst op de bank om een avondje televisie te gaan kijken. In het weekend sport u ook vast liever niet, omdat er dan diverse sociale taken op u wachten naast de huishoudelijke klusjes. Logischerwijs blijft er op die manier geen tijd over. Wist u dat u kunt werken én toch actief kunt bewegen? U kunt namelijk een deskbike kopen. Een deskbike heeft wel wat weg van een hometrainer, alleen dan zonder stuur en zonder meetapparatuur. Het gaat er immers niet om hoe snel u trapt en hoeveel calorieën u verbrandt, maar om het feit dát u beweegt. De deskbike is eenvoudig te plaatsen achter een verhoogd bureau. Het doel is dat u zo kunt werken en lekker kunt trappen. Het is algemeen bekend dat beweging maakt dat men beter na kan denken en tot creatieve plannen komt. Met een deskbike kunt u zich beter concentreren. Daardoor kunt u mogelijk ook sneller uw taken afronden. Daarnaast voelt u zich aan het einde van de dag nog lekker fit, omdat u de hele tijd in beweging bent geweest. Sporten na de tijd is dus zeker niet meer nodig. U hebt al voldoende beweging gehad. De deskbike is een veel verkocht product. Niet zo gek gezien de vele voordelen. Er is niet één nadeel te bedenken. Ze zijn ook nog een lekker hip. Ze zijn stijlvol en passen perfect in een kantoor. Het zal in het begin misschien wel een beetje wennen zijn, maar we weten zeker dat u er snel aan gewend zult zijn.

Comfortabel zitten

De deskbike schaft u aan via Kantoormeubelen. Hier vindt u ook meer informatie over dit product. U leest hier bijvoorbeeld dat de minimale hoogte 110 centimeter is, het beschikt over een verstelbare trapweerstand en de deskbike zeer comfortabel is. Van zadelpijn zal zeker geen sprake zijn. Wanneer u meer wilt weten bezoekt u vandaag nog de website.