Onze advocaat echtscheiding zal uw rechten verdedigen

Het is spijtig als u op zoek bent naar een advocaat echtscheiding. Maar soms zit er niets meer op. Misschien was de ander toch niet de ware. Misschien is de mens niet voorbestemd om een langdurige relatie aan te gaan. Als het niet in onze biologie zit dan mag iedereen met een lange relatie er trots op zijn dat ze het wel hebben volbracht. Het is een gegeven feit dat liefde moeite kost. Dit is een belangrijke reden waardoor huwelijken op de klippen lopen: er is te weinig liefde. Als u niet langer van uw partner houdt dan kan het samenleven ondraaglijk worden. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties waarin geweld en agressie een rol spelen. Laten we hopen dat het nooit zover zal komen. Al helemaal niet als er ook nog eens kinderen in het spel zijn. U begrijpt dat er genoeg redenen zijn om te kiezen voor een scheiding. In Nederland is dat zeker geen taboe, bijna de helft van alle huwelijken strandt na verloop van tijd. Het is dan zaak om gemoedelijk in vrede uit elkaar te gaan. Of u nu zelfs besluit om te scheiden of omdat het in gemeenschap gebeurt, een advocaat echtscheiding kan u beiden te helpen. Kijkt u eens op wsadvocaten.nl als u een advocaat echtscheiding zoekt die gespecialiseerd is in personen- en familierecht. Dat is namelijk het rechtsgebied waaronder de echtscheiding valt.

U hoeft niet langer op zoek naar een goede advocaat echtscheiding

U zoekt een advocaat echtscheiding omdat u wilt dat uw belangen behartigt worden. Is er sprake van onoverkomelijke verschillen en misschien zelfs wel geschillen met uw partner? Bel ons dan op zodat we een advocaat echtscheiding op pad kunnen sturen. Weliswaar bevindt ons kantoor zich in Amsterdam, wij garanderen een landelijke dekking. Er zijn stellen die zonder tussenkomst uit elkaar kunnen gaan en goederen op een eerlijke manier verdelen. Maar ook al is er sprake van een gemeenschappelijke scheiding, de hulp van een advocaat, mediator of bemiddelaar kan goud waard zijn. Het is in dit geval niet nodig om twee advocaten in te huren omdat onze advocaat echtscheiding optreedt om u beiden te helpen. Het is daarom wel noodzakelijk dat u het beiden over alles eens bent. In het andere geval, dus als u de enige bent die wil scheiden of als de verschillen te groot zijn, dan wordt er een enkelzijdig scheidingsverzoek ingediend. Als u partner niet wil scheiden of het niet eens is met de verdeling dan kan hij of zij een verweerschrift indienen. De rechter zal zich vervolgens buigen over dit probleem en uiteindelijk het laatste woord hebben. Er zijn diverse tussenvormen mogelijk. Zo kan onze advocaat echtscheiding met de advocaat van de andere partij in gesprek gaan, eventueel met een aanwezige rechter. De advocaat echtscheiding zal u een schikkingsvoorstel voorleggen en als u beiden hiermee akkoord gaan dan is een rechterlijke uitspraak van de baan.

Ook voor andere rechtszaken mag u op ons kantoor rekenen

Het is altijd een zware tijd voor beide partijen. We kunnen het ons erg goed voorstellen dat u daarom een advocaat echtscheiding in wilt huren. U hoeft niet continu bezig te zijn met deze lastige materie en u hoeft niet voortdurend de confrontatie op te zoeken met uw ex-partner. Zoekt u om een heel andere redenadvocaat? Dan staat Witlox & Snijders ook voor u klaar want we helpen u onder andere met:

  • Stafrechtelijke problemen,
  • Bestuursrechtelijke problemen,
  • En arbeidsrecht.

Neemt u te allen tijde even contact met ons op. We zijn telefonisch en via de mail te bereiken en u kunt uiteraard langskomen bij ons op kantoor in Amsterdam.