Verbeter uw proces met onze klaplagers

Lagering is een belangrijk proces bij iedere machine. Hiervoor moeten goede producten gebruikt worden, zodat het proces goed verloopt. Klaplagers zijn hier een belangrijk onderdeel van. Klaplagers worden toegepast voor de lagering van wikkelassen op machines waarbij een product moet worden opgewikkeld of afgewikkeld. Bij Jorni Machines & Parts International B.V. hebben wij een groot assortiment klaplagers om ieder proces te verbeteren. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van klaplagers voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij ook graag over onze andere diensten naast de klaplagers, zodat u een compleet beeld heeft van ons bedrijf.

Veiligheid gegarandeerd met klaplagers

Klaplagers worden toegepast voor de lagering van wikkelassen op machines waarbij een product moet worden op- of afgewikkeld. We zien deze toepassingen voornamelijk op machines voor converteren, coaten of lamineren van diverse materialen. De term klaplager is ontstaan omdat deze lage eenvoudig opengeklapt kunnen worden. Bij klaplagers wordt de as geborgd middels een flens die dichtklapt zodra de as roteert. Dit voorkomt dat de as los komt uit de lager voordat deze door een gebruiker handmatig is geborgd. Voor het loshalen van de as zal een extra handeling moeten worden verricht zodat het lager uit zijn borging komt. Doordat klaplagers voor veel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, komen deze ook in verschillende vormen en maten. Bij ons kunt u klaplagers kopen voor de volgende doeleinden:

  • Handwielbeveiliging
  • Geleider
  • High-speed veiligheidsklemmen
  • Conische tapeinden
  • webgeleiding
  • Wikkelassen

Bij ons kunt u dus terecht voor verschillende klaplagers, waardoor uw proces een stuk eenvoudiger wordt. Naast deze lagers bieden wij ook nog diverse andere producten aan in onze voorraad. Zo kunt u bijvoorbeeld voor lamineermachines, roll coating machines, spraylaminatoren en expansie assen bij ons terecht. Wij vinden het tevens ook belangrijk dat u alle benodigde onderdelen voor uw machines kunt bestellen. Al onze producten vindt u terug op onze website. Als uw gewenste product er niet opstaat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers kunnen dan altijd aan de hand van uw wensen met een gepaste oplossing komen om toch uw werk voort te kunnen zetten. Tevens kunnen onze medewerkers ook te allen tijde deskundig advies geven bij uw bestelling, zodat u ervan verzekerd bent dat u de juiste producten bestelt. Dit doet u altijd tegen de scherpste tarieven en met de beste kwaliteit die u zich kunt bedenken. Daarom gaan uw machines en onderdelen altijd jarenlang mee, terwijl u er weinig omkijken meer naar heeft.

Lange levensduur gegarandeerd bij onze machines

Jorni Machines & Parts International B.V. is uw specialist op het gebied van pneumatische wikkelassen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij altijd tot een gepaste oplossing kunnen komen bij uw proces. Daarnaast bieden wij ook de keuze in vierkante-, driehoekige- of ronde astappen. Tevens is het type met tweezijdige lagerringen aan twee uiteinden of het type met een enkelzijdige lagering ook verkrijgbaar. Het alternatief van de pneumatische wikkelas is de pneumatische- mechanische wikkelas. Dit betekent optimale veiligheid en een hetzelfde grote gebruikersgemak. Wij bieden machines van uitstekende kwaliteit die een grote en uitstekende productie aankunnen. De machines en onderdelen hebben een lange levensduur en werken op een efficiënte manier mee met uw bedrijf. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://wikkelassen-nederland.nl. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om bij ons te kunnen bestellen.

Lees meer…