Waar kunt u een goede feedback geven cursus vinden?

Ik heb een klein callcenter met een aantal werknemers. Maar deze 10 dames zijn onderling nog wel eens met elkaar in conflict. Geen heftige dingen hoor, maar wel vervelend op de werkvloer. Er zijn wel een strubbelingen over de manier van werken, en de manier hoe je een telefoon gesprek moet voeren. Hier is onderling natuurlijk veel verschil in, en elke dame heeft haar manier van telefoneren. En het is niet de bedoeling dat ons team elkaar gaat afbranden en gaat corrigeren. Wel ben ik stuk voor stuk erg tevreden over elk van de dames. En wilde ik graag een cursus doen voor het hele team, dus alle 10 de dames om samen met elkaar eens een “feedback geven cursus”te gaan volgen. Hopende dat de dames op die manier wat dichter bij elkaar konden komen en hun probleempjes met elkaar makkelijker te kunnen bespreken. De feedback geven cursus leek me daarom erg handig toe te passen. Op internet toetste ik in feedback geven cursus en kwam zo op de website van feedbackgeven.nl. Ik vond daar diverse cursussen waar onder de feedback geven cursus. Het leek mij makkelijk om dat meteen maar in te plannen. Ik zag de mogelijkheden voor een incompany groepstraining te gaan doen. De cursus dag begint om 09.00 tot 16.00 en heb direct een dag gepland. Ik hoopte dat de dames met de feedback geven cursus nader tot elkaar zouden komen en ik moet zeggen dat was een heftig dagje, maar wel precies zoals ik had gehoopt. Dankzij de feedback geven cursus zijn gemoederen weer wat bedaard en kunnen de dames makkelijker elkaar ook feedback geven. Ze kunnen hun grenzen makkelijker aangeven en samenwerken. Ik ben dus zeer tevreden over de feedback geven cursus. En zou willen dat meerdere bedrijven gebruik maken van die cursus. De mensen van feedbackgeven.nl kunnen goed advies geven op welke manier u dit ook voor uw bedrijf zou willen doen. Ook zag ik op de website dat naast de feedback geven cursus ook andere cursussen worden aangeboden. Daar ga ik in de toekomst misschien nog wat mee doen voor mijn team. Ik zie er namelijk wel degelijk de voordelen van dagelijks.

Deze cursus feedback geven heeft mij veel opgeleverd

Ik was specifiek op zoek naar de cursus voor het hele team en niet individueel. Met het hele team tegelijk leek het me meest effectief. Omdat niemand zich dan voelt aangesproken, en niemand zich beter of slechter voelt dan de ander. En omdat iedereen het zelfde op de cursus meekrijgt.

Ik ben zeer tevreden over de manier van het geven van de cursus

De cursus was erg duidelijk te volgen. Heel overzichtelijk en er waren moment van rust waardoor we even de benen konden strekken of naar het toilet konden gaan. Ik zou zeker andere bedrijven aanraden om ook eens een cursus te gaan volgen. Kortom:

  • De site bood een duidelijk overzicht
  • De prijs was zeer aantrekkelijk
  • We konden al heel snel een afspraak inplannen.

Ik zou mensen graag willen aanraden om eens even op de website te gaan kijken.